logo
Tudor Vladimirescu:
0232 - 279.056

Despre noi

Cea mai veche pizzerie din Iasi cu o experienta de peste 18 ani pe piata, Magic Pizza prin locatia situata in campusul Tudor Vladimirescu, cu un program de functionare zilnic de la 10:00 la 00:00, vine cu cea mai larga oferta de pizza, paste, startere, salate, capabila sa satisfaca si cele mai exigente gusturi!

Oferta noastra se imbunatateste si se imbogateste permanent incercand sa fie pe gustul tuturor, un singur lucru nu se schimba, ramane intangibil... calitatea pizzei... savoarea ei... toate acestea fiind rezultatul muncii noastre in echipa!

Intr-un cuvant a crea pizza nu a incetat niciodata sa fie o arta, iar timpul o va transforma in stiinta, se va supune formelor, metodelor, preciziei, nemai lasand loc hazardului!

Peste 50 de sortimente

Puteti opta pentru tipul de aluat dorit: aluat pufos, aluat italian, aluat subtire si crocant in marimile regular, large, extralarge si grande.
Toate sortimentele de pizza contin MOZZARELLA si sos tomat.

Contacteaza-ne

Pali-v-ar foamea!

Multi au incercat sa ne copie dar toti au dat gres. Imitatiile sunt uneori atractive... dar sunt totusi imitatii. Refuza orice inlocuitor de proasta calitate.

Ridicare personala Livrare FoodPanda